Foto: Egil Helland

Foto: Egil Helland

Møter fra hvor som helst – med hvem som helst – når som helst

Lei av å reise mye?

Det er få ting som er så besparende i en travel hverdag som å kutte ned på antallet og omfanget av reiser. Ikke bare gir det høy stressfaktor å reise mye, du må også bruke store deler av arbeidsdagen på andre ting enn verdiskapning. Med nettbaserte møter kan du gjøre noe med dette.

Mindre prat – bedre resultat

Når dere i et møte deler skjerm over internett og ser på den presentasjonen eller de dokumentene som var utgangspunktet for møtet, kommer dere ofte raskere til mål. Møtene blir rett og slett mer effektive.

 

Valgfri størrelse

Du kan få møterom i flere størrelser: et for 5 personer eller et for 25 personer. For noen vil to møterom for 5 personer passe bedre enn ett for 25. Dette vet dere best selv. Har du større og/eller andre behov, kan vi håndtere dette også.

Alle plattformer

Løsningen vi leverer kan brukes på både pc og Mac, og det er også møteklienter for iPad, iPhone og Android. Du kan til og med holde møter og presentasjoner rett fra en iPad.

Gratis å delta

Det er bare den som organiserer møtet, som trenger abonnement på Online møterom. Møtedeltakerne trenger kun en relativt moderne datamaskin med mikrofon og eventuelt kamera.

Pris per møterom per måned:

kr 195,– (5 plasser)
kr 395,– (25 plasser)

Vi utfører oppsett og opplæring på timebasis.

Dette får du:

  • møterom med videokonferanse i HD (5 eller 25 plasser)
  • gratis innebygget høykvalitetslyd (ingen tellerskritt)
  • tollfrie numre i over 50 land for brukere på telefon
  • gratis versjonsoppgraderinger
  • gratis mobilklienter