Foto: Egil Helland

Foto: Egil Helland

Komplett, moderne kontor

Jobb hvor du er

Vi sørger for at kontoret ditt er tilgjengelig dér du er. Da kan du bruke tekstbehandling, regneark, presentasjoner og e-post på alle dine enheter og i en hvilken som helst nettleser. Stor lagringskapasitet i skyen er selvsagt.

Så bestemmer du om du vil bruke pc, Mac, nettbrett eller mobil for å arbeide. Uansett hva arbeidsdagen krever, kan du jobbe dér du er.

E-postkontoer

Om du bare vil ha flyttet bedriftens
e-postkontoer over på Microsofts velprøvde Exchange-server eller Googles bunnsolide e-postsystem, kan vi ordne det også.

Du får så mange e-postkontoer du trenger, og massevis av plass i hver av dem. Den gamle e-posten din flytter vi over, og vi hjelper deg selvfølgelig i gang med alt.

Spam- og virusfilter er inkludert.

Ta kontakt for pris!

Alltid siste versjon

Med skybaserte løsningeer er du alltid sikret siste versjon av programvaren. Det du har installert på din maskin, sørger vi for alltid er oppdatert.

Nettbrett- og mobilstøtte

Du har full e-posttilgang fra alle slags mobile enheter, og du kan nå alle filer du har lagret i skyen fra alle enheter.

Andre alternativer

Vi er Microsoft Partner og Google Reseller og selger alle varianter av Microsoft Office 365 og Google G Suite. Vi kan hjelpe deg med å finne det abonnementet som passer best for deg.

Vi kan også tilby et all inclusive-abonnement med lokalt installert Office og fri telefonsupport på Office 365 eller G Suite til kr 695,– per bruker per måned.

Pris per bruker per måned:

Fra kr 59,–

Prisen gjelder abonnementet Office 365 Business Essentials. Vi utfører oppsett og opplæring på timebasis.

Dette får du:

  • tekstbehandling (Microsoft Word Online)
  • regneark (Microsoft Excel Online)
  • e-postprogram (Microsoft Outlook Web App)
  • presentasjon (Microsoft Powerpoint Online)
  • notatsamling og -deling (Microsoft OneNote)
  • lagringsplass i skyen (Microsoft OneDrive)