Foto: Egil Helland

Foto: Egil Helland

Fra prospekt til inngått avtale

Husker du hva vi snakket om sist?

Har du noen gang blitt kontaktet av en kunde som minner deg om en samtale dere hadde for tre uker siden, men som du ikke husker? Eller glemt hva det var dere ble enige om at du skulle følge opp til neste møte? Og når var egentlig neste møte? Velkommen i klubben!

Det finnes hjelp å få

Vi lette lenge etter et godt verktøy for salgsstøtte og kunde-oppfølging (CRM) som hjelper til med alle disse tingene. Så fant vi ett som gjør dette, og mye mer, til en rimelig penge. Pipedrive heter verktøyet, og for å gjøre det ekstra interessant har vi oversatt det til norsk.

Integrert med e-post

Det er forsvinnende lett å fôre verktøyet med innhold. Bruk blindkopi-feltet når du sender e-post, og vips havner informasjonen på rett person og firma. Bruker du vårt dynamiske kontor med Google Apps, kan du også automatisk synkronisere avtaler og kontakter dem imellom. Du mottar også varsler for forestående oppgaver du er ansvarlig for.

Nett og mobil

Du kan benytte verktøyet via en hvilken som helst nettleser, og det har egen app for iPhone/iPad og Android. Du kan altså raskt legge inn oppfølgingsaksjoner på vei mellom to møter – rett fra mobilen.

Pris per bruker per måned:

kr 135,–

Vi utfører oppsett og opplæring på timebasis.

Dette får du:

  • nettbasert salgsstøtteverktøy
  • gratis mobile klienter
  • oppsett av salgstrakt og verktøy på norsk
  • oppsett av e-postintegrasjon